اسپرسو یک نوشیدنی قهوه ی غلیظ با کافئین بالا و عطر و طعمی کامل و غنی است. نوشیدنیهای اسپرسو در کافی شاپها بسیار محبوب شده اند ولی در خانه نیز قابل درست کردن اند. در حالی که قهوه سازهای قطرهای استاندارد یا ماشینهای کریگ نمیتوانند اسپرسو درست کنند، شما میتوانید با استفاده از یک قهوه ساز خوش ساخت مثل فرنچ پرس یا قوری موکا از درست کردن آسان اسپرسو در آشپزخانه تان لذت ببرید.

روش اول: استفاده از یک قهوه ساز فرنچ پرس

1- پودر قهوه را کف ظرف فرنچ پرس بریزید.

در ظرف و پیستون دستگاه را بردارید و 1 تا 2 قاشق غذاخوری (5 تا 10 گرم) از پودر را به ازای هر شات اسپرسو داخل ظرف بریزید. هر چه از پودر بیشتری استفاده کنید، عطر و طعم قهوه قوی تر خواهد شد.

  • قهوه ساز فرنچ پرس را میتوانید از فروشگاه لوازم آشپزخانه بخرید.
  • هر چند میتوان از هر نوع قهوه استفاده کرد ولی برای رسیدن به بهترین طعم، از دانه های پودر شدهی اسپرسو استفاده کنید.

2- 15 میلی لیتر آب داغ را به پودر درون ظرف اضافه کنید.

آب را در مایکروویو یا روی شعله، حرارت دهید تا به 93 درجه ی سانتی گراد برسد. آب را روی پودر قهوه ی درون ظرف بریزید. شکوفه زدن قهوه، کربن دی اکسید آزاد میکند و باعث بهتر شدن طعم قهوه در زمان دم کردن آن میشود. فرنچ پرس را بچرخانید تا آب با حبابها مخلوط شود و طعمها را جذب کند.

طرز تÙ?Û?Ù? Ù?Ù?Ù?Ù? اسÙرسÙ? بدÙ?Ù? دستگاÙ? 4

3- بقیه ی آب داغ را به ظرف اضافه کنید و آن را هم بزنید.

مقدار آب اضافه شده بستگی به مقدار اسپرسویی دارد که میخواهید اضافه کنید. 44 میلی لیتر دیگر از آب را به ازای یک شات اسپرسو اضافه کنید. فرنچ پرس را کامل بچرخانید تا پودر با آب مخلوط شود.

.

ادامه متن را در لینک اصلی زیر بخوانید:

آموزش طرز تهیه قهوه اسپرسو بدون استفاده از دستگاه قهوه ساز


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها