هر طرفدار قهوه، باید قهوه ی مورد علاقه ش رو پیدا کنه. ممکنه ده ها نفر تلاش کنن تا دانه های قهوه رو تولید کنن و از منابع و ترکیبات مختلف استفاده کنن. این سفر بخشی از تجربه شخصی شماست، اما شما می تونید بدون دونستن تکنیک های درست، قهوه ی خوشمزه ای درست کنید. نگاهی به طرز تهیه ی قهوه ی عالی داشته باشید.

گام اول: خرید قهوه خوب و آسیاب کردن

طرز تهیه قهوه با دستگاه 1

1-دانه ی قهوه ی برشته شده رو بخرید. اگه دانه های قهوه برشته شده باشه، قهوه خوش طعم تر میشه. برای دونستن نحوه ی ماندگاری دانه های سرخ شده ی قهوه، به برچسب روی پاکت توجه کنید. بیش از دو هفته این پاکت رو استفاده نکنید. پس لازم این نیست این پاکت دانه های سرخ شده ی قهوه رو داخل کمد آشپزخونه نگه داری کنید. یک پاکت خالی از هوای مات باعث میشه دانه های قهوه تازه تر بمونه.

2-انواع مختلف دانه های قهوه ی سرخ شده رو امتحان کنید. اگه هنوز از طرفدارن قهوه نیستید، با دانه های کمی سرخ شده ی قهوه شروع کنید یا اگه میخواین اسپرسو درست کنید از دانه های سیاه استفاده کنید. برای کشف طعم های بیشتر، هر نوع دانه های سرخ شده ی قهوه از روشن تا تیره رو تجربه کنید، در حقیقت درجات زیادی از سرخ شدن وجود دارن که متوسط و تیره هستن، بنابراین چندین بار امتحان کنید و رنگ دانه ها رو مقایسه کنید. اگه دانه ها، بیش از حد سرخ بشن، کارتون سخت میشه. بسیاری از طرفدارن قهوه، مایلن که دانه ها به طور متوسط سرخ شده باشن تا دانه ها طعم منحصر به فردشون رو از دست ندن. اگر در مورد پیدا کردن قهوه ی مورد علاقه تون، جدی هستید، یاد بگیرید خودتون دانه های قهوه رو سرخ کنید. با تمرین، میتونید دانه های قهوه رو به اندازه ی ایده آل سرخ کنید.

.

توضیحات بیشتر را با کلیک بر روی لینک زیر بخوانید:

برای مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید:

آموزش تصویری طرز تهیه یک قهوه بی نقص با دستگاه قهوه ساز


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها